Brandskyddsbutiken.se 

SBA - Systematiskt Brandskyddsarbete

Köp tjänsten att starta upp ert eget systematiska brandskyddsarbete!
Vi tar fram de redskap ni behöver för att komma igång och kunna upprätthålla ett bra brandskydd i företaget/organisationen.

Ni får en inventering av ert befintliga brandskydd och tips och råd om det finns något ni kan förändra eller förbättra, med målet att inneha ett kostnadseffektivt brandskydd.

Ni får en fullständig skriftlig redogörelse upprättad för er verksamhet.

Vi ser till att all dokumentation uppfylls enligt kraven från lagstiftaren och ni kan lugnt ägna er åt kärnverksamheten!

Allt detta till ett modest pris, se prislista.

Beställ systematiskt brandskyddsarbete för hyresgäst

Beställ offert för fastighetsägare

Tilläggstjänster


Önskar ni SBA-ritning eller utrymningsplaner så kan ni få hjälp med det också, klicka på Utrymningsplaner i vänster list för mer info.


Ni kan också komplettera med att köpa årlig uppdatering, få hjälp med egenkontroller varje månad, eller så ofta ni önskar. Era önskemål och behov styr vad Brandskyddsbutiken kan erbjuda.

Egen logga!
För 250kr får ni er egen logga med på varje sida i pärmen!

Gör själv!

Ni som önskar en fullständig pärm för att på egen hand införa ert Systematiska brandskyddsarbete kan beställa det här! För beställning - Klicka här!

Pärmen kostar 1250 kr exk frakt, exkl MOMS.

Systematiskt brandskyddsarbete är lagbundet via Lagen om skydd mot olyckor som trätt i full kraft 2005 och Systematiskt brandskyddsarbete gäller alla företag och organisationer, oberoende av storlek och verksamhet.

SBA
Man kan dela upp arbetet i olika steg. Att fastslå policy, ansvar och organisation är en bra början.